Home - The Official Formula 1 Website Skip to content

FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2013

Note - please be advised that this timetable is subject to change.

Thursday 6th June
Promoter Activity Open House 09:00 - 12:00
Promoter Activity F1 Drivers Autograph Session 09:30 - 11:00
Formula One Press Conference - Press Room 11:00
Friday 7th June
Ferrari Challenge First Practice Session (20 Mins) 08:50 - 09:10
Formula One Practice 1 10:00 - 11:30
CTCC Practice Session (30 Mins) 11:55 - 12:25
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 12:30 - 13:30
Formula One Practice 2 14:00 - 15:30
Ferrari Challenge Second Practice Session (20 Mins) 15:55 - 16:15
Formula One Press Conference - Press Room 16:00 - 17:00
CTCC Qualifying Session (30 Mins) 16:30 - 17:00
Porsche IMSA GT3 Practice Session (30 Mins) 17:15 - 17:45
Formula 1600 Qualifying (30 Mins) 18:00 - 18:30
Saturday 8th June
Formula One Team Pit Stop Practice 07:30 - 08:30
Ferrari Challenge Qualifying Session (30 Mins) 08:45 - 09:15
Formula One Practice 3 10:00 - 11:00
Porsche IMSA GT3 Qualifying Session (30 Mins) 11:15 - 11:45
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 11:50 - 12:45
Formula One Qualifying 13:00
Formula 1600 First Race (30 Minutes) 14:30 - 15:00
CTCC First Race (30 Minutes) 15:30 - 16:00
Ferrari Challenge First Race (30 Minutes) 16:30 - 17:00
Porsche IMSA GT3 First Race (30 Minutes) 17:30 - 18:00
Sunday 9th June
CTCC Second Race (30 Minutes) 09:00 - 09:30
Formula 1600 Second Race (30 Minutes) 09:45 - 10:15
Porsche IMSA GT3 Second Race (30 Minutes) 10:30 - 11:00
Ferrari Challenge Second Race (30 Minutes) 11:15 - 11:45
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 12:00 - 13:15
Formula One Formula One Drivers Parade (P) 12:30
Formula One Starting Grid Presentation 12:45 - 13:15
Formula One National Anthem 13:46
Air Display CF-18 Canadian Air Force Fly Pass 13:47
Formula One Race 14:00
Fri 07 June 2013
Practice 1 10:00 - 11:30
Practice 2 14:00 - 15:30
Sat 08 June 2013
Practice 3 10:00 - 11:00
Qualifying 13:00
Sun 09 June 2013
Race 14:00