Great Britain timetable

THURSDAY 5th JULY    
Track Activity Cycling Demonstration 12:30 - 13:00
Formula 1 Press Conference 15:00 - 16:00
Formula 1 F1 2 Seater - Installation Laps 15:00 - 15:10
Promoter Activity 3 Day Ticket Holders' Pit Lane Walk (Prize Winners Only) 15:15 - 16:15
Masters Historic Practice Session 15:30 - 16:10
Promoter Activity 3 Day Ticket Holders' Pit Lane Walk (Prize Winners Only) 16:15 - 17:15
Track Activity Williams Heritage Demonstration 16:30 - 17:10
Promoter Activity 3 Day Ticket Holders' Pit Lane Walk (Prize Winners Only) 17:15 - 18:40
Formula 1 F1 2 Seater (2 x 2 Laps) 17:30 - 17:50
Formula 1 F1 Experience - Pit Lane Walk (F1 Experience Guests Only) 18:45 - 19:15
Formula 1 F1 Experience - Truck Tour (F1 Experience Guests Only) 19:15 - 19:45
     
FRIDAY 6th JULY    
GP3 Series Practice Session 08:35 - 09:20
Formula 1 Practice 1 10:00 - 11:30
FIA Formula 2 Practice Session 11:55 - 12:40
Formula 1  Press Conference 12:00 - 12:30
Promoter Activity Tigers Parachute Display TBC (Land on Track) 12:45 - 13:00
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 12:45 - 13:15
Masters Historic Qualifying Session 13:00 - 13:25
Formula 1 Practice 2
14:00 - 15:30
Promoter Activity Silverstone 70th Anniversary Parade Lap 15:45 - 16:00
FIA Formula 2 Qualifying Session 16:10 - 16:40
GP3 Series Qualifying Session 17:05 - 17:35
FIA Formula 2 Press Conference 18:00 - 18:30
Porsche Mobil 1 Supercup Practice Session 18:00 - 18:45
Formula 1 F1 2 Seater (1 x 2 Laps) 18:50 - 19:00
Paddock Club Paddock Club Truck Tour 19:05 - 19:35
     
SATURDAY 7th JULY    
Formula One Team Pit Stop Practice 08:00 - 08:30
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 08:00 - 08:30
Porsche Mobil 1 Supercup Qualifying Session 08:45 - 09:15
Masters Historic First Race (TBC Laps or 25 Mins) 09:40 - 10:10
Formula 1 Practice 3 11:00 - 12:00
Promoter Activity Silverstone 70th Anniversary Parade Lap 12:15 - 12:30
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 12:15 - 13:10
Paddock Club Paddock Club Truck Tour 12:30 - 13:00
FIA Formula 2 Drivers' Parade TBC 13:10 - 13:30
Promoter Actvity Chinook Helicopter Display TBC 13:10 - 13:30
Formula 1 Qualifying 14:00 - 15:00
FIA Formula 2 First Race (29 Laps Or 60 Mins) 15:45 - 16:50
Formula 1 F1 2 Seater (1 x 2 Laps) 17:00 - 17:10
Formula 1 Drivers' Fan Forum TBC 17:00 - 18:00
FIA Formula 2 Press Conference 17:05 - 17:35
GP3 Series First Race (20 Laps Or 40 Mins) 17:45 - 18:30
Formula 1 F1 2 Seater (1 x 2 Laps) 18:45 - 18:55
Paddock Club Paddock Club Truck Tour 19:00 - 19:30
Track Activity Formula Student Demonstration 19:30 - 20:00
     
SUNDAY 8th JULY
   
Formula 1 F1 2 Seater (1 x 2 Laps) 07:50 - 08:00
GP3 Series Second Race (15 Laps Or 30 Mins) 08:20 - 08:55
FIA Formula 2 Second Race (21 Laps Or 45 Mins) 09:30 - 10:20
FIA Formula 2 Press Conference 10:35 - 11:05
Masters Historic Second Race (TBC Laps or 25 Mins) 10:45 - 11:15
Porsche Mobil 1 Supercup Second Race (13 Laps or 30 Mins) 11:40 - 12:15
Promoter Activity Silverstone 70th Anniversary Parade Lap 12:20 - 12:30
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 12:30 - 13:15
Paddock Club Paddock Club Truck Tour 12:20 - 12:50
Formula 1 Drivers' Track Parade 12:30 - 13:00
Formula 1 Starting Grid Presentation 13:10 - 13:20
Promoter Activity The Red Arrows TBC 13:30 - 13:50
Formula One National Anthem 13:56 - 13:58
Promoter Activity The Red Arrows Fly Past TBC 13:57 - 13:59
Formula 1 Grand Prix (52 Laps or 120 Mins) 14:10 - 16:10


* Please note that this timetable is subject to amendments