News

F1 TV FAQ - NEDERLANDS

Share

Ontdek F1TV en Live timing

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice.

Ons e-mailadres is general@nl.formula1.com

Klik voor meer dringende vragen op de chatknop (rechtsonder op deze pagina).

Bellen kan ook: Bel vanuit Nederland +31 202 621 123

Wat is F1TV en F1 Live timing?

F1 TV F1 TV brengt je dichter bij de actie als nooit tevoren. Met een F1 TV Pro-abonnement kijk je live naar alle F1-sessies, naar herhalingen en naar races in de F2, F3 en Porsche Supercup. Ook heb je toegang tot het grootste en beste F1-archief ter wereld, exclusieve documentaires en deskundige analyses.

Dit zijn de kanalen die je live kunt bekijken:

Pitlane-kanaal Bekijk de actie vanuit meerdere standpunten en luister ook eens naar het commentaar van Alex Brundle, Sam Collins, Rosanna Tennant, Matt Gallagher, Jordan King Datakanaal Ooit aan de pitmuur willen zitten? Dit is je kans, want je ziet dezelfde gegevens die het team heeft Onboard-camera’s Ervaar het zicht vanuit de cockpit en kijk door de ogen van de coureur Live beelden Geniet van de beelden en actie, rechtstreeks vanaf alle circuits op de wereld

Met een abonnement op F1 TV Access ben je niet in de staat de livestream te bekijken. Maar heb je toegang tot de herhalingen en documentaires (land afhankelijk, controleer hier) en Live timing.

Vanaf 2021 is de BattleMode niet langer beschikbaar in de F1TV-app voor mobiel/tablet (TOE TE VOEGEN NA LANCERING VAN DE F1TV APP).

F1 Live timing In de Formule 1 telt elke milliseconde, dus moet je erboven op zitten. Met Live timing in de F1 App kun je dat!

Combinatie Driver tracker & Leaderboard

• Met de Leaderboard naast de driver-tracker-kaart heb je overzicht over alle belangrijke informatie van de coureurs en waar zij zich op het circuit bevinden. • Tik in het leaderboard op een coureur om alle tijden en gegevens te vergelijken met zijn rivalen. • Het toont ook alle telemetriegegevens (snelheid, versnelling en gaspedaal) in een apart kader naast de driver-tracker.

Alle gegevens in één scherm - met personalisatie

Alle gegevens van de coureurs zijn nu zichtbaar op hetzelfde scherm; beste ronden, onderlinge afstand, rondetijden en bandengebruik.

Verschuif de headers en deel het scherm naar eigen voorkeur in.

Hebben jullie een gratis proefperiode of andere aanbiedingen?

Bij het afsluiten van een abonnement wordt getoond of er sprake is van een gratis proefperiode. Als er een gratis proefperiode beschikbaar is in jouw land, wordt dit duidelijk weergegeven. Je kunt slechts één keer gebruikmaken van een gratis proefperiode. Annuleer je tijdens het afsluiten van een abonnement, dan kom je niet meer in aanmerking voor een gratis proefperiode.

Gedurende het jaar hebben we in sommige landen aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor nieuwe abonnees. Houd F1.com dus goed in de gaten (met name vlak voor het begin van het seizoen).

Hoeveel kost een abonnement op F1 TV en Live timing?

Er zijn twee soorten F1 TV-abonnementen: F1TV Pro en F1TV Access.

Beide abonnementen geven je toegang tot Live timing. Alleen een F1 TV Pro-abonnement geeft je toegang tot de livestreams.

Je kunt een maand- of jaarabonnement afsluiten voor F1 TV. De kosten en beschikbaarheid van elk abonnement zijn afhankelijk van jouw locatie. F1 TV biedt momenteel geen betaling per race aan.

Klik hier voor de beschikbaarheid in jouw land.

Wie zijn de commentatoren op F1 TV?

We bieden commentaar aan in zes verschillende talen. Commentaar wordt geleverd door onze partners. Hieronder een lijst met de huidige commentatoren per taalgebied:

• Nederlands: VT1,2 en 3 Olav Mol en kwalificatie/race Ronald Van Dam • Frans: Gaetan Vigneron • Duits: Sascha Roos • Engels: VT1, 2 en 3 David Croft en twee van Paul Di Resta, Johnny Herbert, Karun Chandhok, Anthony Davidson. Kwalificatie/race Martin Brundle en David Croft • Spaans: (F1) Fernando Tornello, Luis Manuel "Chacho" Lopez en Juan Fossaroli (F2, F3 en Porsche Supercup) Enrico Tornello, Cochito López, Mauricio Gallardo; Martín Ponte en Pablo Vignone • Portugees: NTB

Commentatoren en ondersteunde talen kunnen gedurende het seizoen veranderen.

Ook ons Pitlane-kanaal heeft een aantal vaste commentatoren. De commentatoren zijn:

Alex Brundle, Sam Collins, Rosanna Tennant, Matt Gallagher, Jordan King

Welke betaalmethoden worden ondersteund?

We accepteren momenteel twee verschillende betaalmethoden bij het afsluiten via de website Formula1.com. Dit zijn Visa en Mastercard. Britse fans kunnen Maestro ook gebruiken om te betalen voor F1 TV Access.

F1 accepteert momenteel geen debetkaarten, Paypal, Amex of andere vorm van vooruitbetaling. Dit kan in de toekomst veranderen, dus blijf op updates controleren

Afsluiten via een andere partij zoals Apple en Google is ook mogelijk. Deze derde partijen staan aankopen toe met andere betaalmethoden.

Besluit je een abonnement af te sluiten via de F1- of F1 TV-app, wordt de factureringsrelatie beheerd door de App Store. Neem voor ondersteuning contact op met de provider van de app.

Wat is het verschil tussen F1 TV Pro en F1 TV Access?

F1 TV Access geeft je geen toegang tot livestreams, maar je krijgt wel toegang tot sommige on-demand content, afhankelijk van waar je woont.

Beide abonnementen geven je toegang tot Live timing

Raadpleeg het schema voor een meer gedetailleerd overzicht van welke content beschikbaar is in jouw land, inclusief herhalingen en toegang tot bepaalde programma's. Klik hier voor het schema.

Is F1 TV beschikbaar waar ik woon?

F1 TV is in veel landen over de hele wereld beschikbaar. Er zijn echter subtiele verschillen in de manier waarop de producten in verschillende landen werken. Hoewel F1 TV Access in veel landen beschikbaar is, geldt dat niet voor F1 TV Pro. Dit geldt zelfs voor landen zoals het VK en Duitsland. Dit komt door bestaande commerciële afspraken. Er zijn ook kleine verschillen in wanneer herhalingen beschikbaar worden gesteld.

We beoordelen continue in welke landen we F1 TV Pro kunnen aanbieden, dus houd onze website in de gaten. Klik hier voor de bijgewerkte lijst

Welke apparaten kan ik gebruiken om F1 TV en Living Timing te kijken?

Je kunt F1 TV kijken met je mobiel of tablet via de grote platformen Apple, Android, Roku en Amazon Fire App. Je kunt ook casten vanuit een browser met Apple Airplay of Google Chromecast Het is ook beschikbaar voor weergave op een pc via alle grote webbrowsers.

Niet alle tablets, mobiele telefoons en browsers worden ondersteund. Mogelijk dat de app werkt, maar we kunnen je bij technische problemen niet ondersteunen.

Ondersteuning voor Chromecast en Apple Airplay volgt later in 2021.

Klik hier voor de ondersteunde apparaten.

Op welke apparaten worden F1 TV en F1 Live Timing ondersteund bij gebruik van een pc of laptop en wat zijn de minimale specificaties

F1 TV

Ondersteuning van de volgende browserversies op desktop en mobiel:

PC - Windows 10, 8.1 & 7 • Chrome (versie 85 en hoger) • Edge (versie 85 en hoger) • Firefox (versie 82 en hoger)

Apple Mac / MacOS (Sierra, High Sierra en Catalina) • Safari (versie 14 en hoger) • Chrome (versie 85 en hoger)

Samsung Internet, UC Browser en Opera worden niet expliciet ondersteund, hoewel deze voor sommige of alle functies mogelijk correct werken.

LIVE TIMING

Ondersteuning van de volgende browserversies op desktop en mobiel:

PC - Windows 7, 8, 10 • Chrome (nieuwste versie) iPad iOS 11 Safari • Edge (nieuwste versie)
• Firefox (nieuwste versie) • IE (versie 11)

Mobiel • iPhone 5s, 6S, 7 iOS 10+ Safari • Samsung S8, Note5 S5 Neo 7+

Tablet • Samsung Galaxy Android 7

Apple Mac / MacOS 10
• Safari (nieuwste versie)

Vanaf 23 februari 2021 is het niet langer mogelijk om via een browser op mobiele telefoon of tablet F1TV te bekijken. Alleen nog mogelijk via de officiële F1TV-app

Op welke apparaten worden de F1 TV-app en de F1-app ondersteund?

Android smartphone & Tablet OS 8 en hoger • Samsung Galaxy S10 • LG Stylo 5 • Google Pixel • Amazon Fire HD Tablet 8e, 9e & 10e Gen • Lenevo Yogo Tab 3 Plus • Huawei MediPas M5 8.4 • Xiaomi Mi Pad 4

iPhone - iOS 12 + • iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

iPad - iOS 12 en hoger • iPad 9.7 (2017), iPad 9.7 (2018), iPad 10.2 (2019) • iPad Air, iPad Air 2, iPad Air (2019) • iPad mini 4, iPad mini (2019) • iPad Pro 10.5 (2017), iPad Pro 12.9 (2017), iPad 11 (2018), iPad 12.9 (2018)

Roku 7e Generatie (3900,3910, 3800, 38110, 4661, 3920 & 3921) 8e Generatie (3930, 3931, 3810, 4670, 4662 & 3920)

Chromecast Generatie 1 en hoger

Hoeveel verschillende apparaten kan ik gebruiken?

F1 TV werkt het beste bij weergave op meerdere apparaten. Zo kun je Live timing en de livestream naast elkaar bekijken. Om dat mogelijk te maken kun je tot maximaal 6 apparaten tegelijk registreren.

De race slechts kun je slechts op één apparaat streamen. Er zit een restrictie op het aantal streams van de race

Waarom zijn er twee verschillende apps?

Onze F1-app bevat een groot aantal functies, waaronder het laatste nieuws, racekalenders, coureursprofielen en natuurlijk Live timing.

Klik hier voor het downloaden van de app in de Apple Store en hier voor de Google Play Store. Deze app heeft een rood logo tegen een witte achtergrond. Lees hier wat deze app te bieden heeft.

Met onze F1 TV App zit je dichter op de actie als nooit tevoren. En met een abonnement op F1 TV Pro kijk je live naar onbewerkte F1-sessies, naar herhalingen en naar andere races uit de F2, F3 en Porsche Super Cup! Ook krijg je toegang tot het grootste en beste F1-archief ter wereld, exclusieve documentaires en deskundige analyses.

Klik hier voor het downloaden van de app in de Apple Store en hier voor de Google Play Store. Deze app heeft een wit logo tegen een rode achtergrond. Lees hier wat deze app te bieden heeft.

Kan ik F1 TV naar een ander apparaat casten (Chromecast)?

Je kunt casten vanuit een browser met Apple Airplay of Google Chromecast.

Andere apparaten ondersteunen mogelijk het casten, maar we bieden in dat geval geen ondersteuning. Onze klantenservice biedt geen technische ondersteuning bij problemen met betrekking tot niet-ondersteunde apparaten.

Ondersteuning voor Chromecast en Apple Airplay volgt later in 2021.

Heb ik voor elk apparaat verschillende inloggegevens nodig?

Nee, als je eenmaal bent geabonneerd op F1 TV, gebruik je dezelfde inloggegevens voor verschillende apparaten en apps. Deze inloggegevens kun je zelfs gebruiken voor F1 Fantasy

Hoe sluit ik een abonnement af als het land waar ik woon en het land van mijn bank niet overeenkomen met het land vanwaar ik me probeer aan te melden?

Dat gaat niet. Voor een abonnement op F1 TV is het noodzakelijk dat je woonachtig bent in het land waarin je de service wilt gebruiken en over betaalgegevens uit hetzelfde land beschikt.

Kan ik content downloaden om later te bekijken?

F1 TV ondersteunt het downloaden van content niet.

Welke talen worden ondersteund en hoe kan ik deze wijzigen?

F1 TV ondersteunt Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans en Portugees (alleen via internet). De taal van het commentaar kun je wijzigen in de videospeler.

Gebruik je een webbrowser, dan zie je het pictogram van een tandwiel. Door hier op te klikken, kun je de taal wijzigen.

Als je op de F1 TV-webpagina naar beneden scrolt, kun je ook de taal op de pagina wijzigen. Als je dit doet, wordt de taal van het commentaar in de speler ook automatisch ingesteld naar de gekozen taal

Gebruik je de F1 TV-app, selecteer dan het pictogram van een microfoon om de taalinstellingen te wijzigen.

Formula 1 behoudt zich het recht voor om ondersteunde talen en commentaar op elk moment te verwijderen of toe te voegen.

Welke content is beschikbaar op F1 TV?

Naast de rechtstreekse uitzendingen op F1 TV Pro en herhalingen op F1 TV Pro en F1 TV Access, bieden beide abonnementspakketten op F1 TV een ruim aanbod, waaronder:

Racegerelateerde programma's • Tech Talk • Nabespreking weekend • Analyse door Jolyon Palmer • Race in 30 min • Voorbeschouwing race • Nabeschouwing race

Documentaires • Inside Tracks • Inside Stories • Beroemdste races • F2: Chasing the Dream • Legends of F1 • Eenmalige documentaires (voorbeelden) • The Rise Of Lewis Hamilton • Michael Schumacher: The Making of a Legend • Race To Perfection (alleen Pro) • Jody Scheckter: The Unassuming Champion (alleen Pro)

Exclusief Pitlane-kanaal • Ons toegewijde team van commentatoren • Exclusieve camerabeelden van in en vanaf de auto

 • we kunnen deze van tijd tot tijd wijzigen

Kan ik F1 TV tijdens het reizen F1 gebruiken?

Bezoek alstublieft https://support.f1.tv/s/article/Kan-ik-F1-TV-tijdens-het-reizen-F1-gebruiken?language=nl_NL

Wat is de maximale streamingkwaliteit en hoe verander ik deze?

Als je F1 TV bekijkt via een webbrowser, wordt de streamingkwaliteit standaard ingesteld op Automatisch. Dit betekent dat je de optimale streamingkwaliteit krijgt gebaseerd op de internetverbinding.

Je kunt dit desgewenst wijzigen. Streamen is mogelijk in 480 x 270 (automatisch), 512 x 288, 640 x 360, 960 x 540, 1280 x 720, 1920 x 1080.

F1 TV via een webbrowser zendt tot 50 fps uit.

Heb je last van buffering, wijzig dan de streamingkwaliteit.

Let op, de streamingkwaliteit kan worden beïnvloed door het tijdstip, de bandbreedte, de internetprovider, de applicaties die op het apparaat worden uitgevoerd en het aantal aangesloten apparaten.

Welke content staat er in het archief?

Het F1 TV-archief is een selectie van enkele van de beste F1-races van de afgelopen decennia, van dominante ritten en meesterlijke overwinningen tot zenuwslopende finales en onverwachte winnaars. En als jouw favoriet er nog niet bijstaat, wees dan niet bang - dit deel wordt steeds verder uitgebreid.

Hoewel veel van de inhoud van het archief van commentaar is voorzien, kost het digitaliseren van de beelden tijd, omdat we niet alleen spoelen en banden moeten gebruiken, maar ook op zoek moeten naar commentaar en deze synchroniseren met het beeld. Samen met onze uitzendpartners over de hele wereld verzamelen we vastgelegd commentaar in verschillende talen en voegen we constant races toe, waarbij we eerst de belangrijkste hoogtepunten opzetten, gevolgd door de volledige race waar mogelijk.

Waar kan ik het schema van het raceweekend vinden?

Je kunt het schema van het raceweekend bekijken op F1.com waarbij je kunt schakelen tussen 'Your Time' en 'Track Time' of je kunt naar F1TV.com gaan, het raceweekend selecteren waarin je geïnteresseerd bent en naar beneden scrollen naar het schema. Standaard wordt het in jouw lokale tijd weergegeven.

Worden gebruikers met een functiebeperking ondersteund?

De F1-app, F1 TV-app/web voldoen aan de WCAG AA-richtlijnen voor digitale toegankelijkheid. Bij het bekijken van een livestream heb je over het algemeen toegang tot ondertiteling in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands en Portugees.

Account en Facturering

Hoe voorkom ik dat mijn abonnement automatisch wordt verlengd?

Indien je het abonnement hebt afgesloten via de F1/TV-app, worden het abonnement en de factuurrelatie beheerd door de bewuste App Store. Neem voor ondersteuning contact op met de provider van de app.

Hoe vraag ik een restitutie aan?

Indien je het abonnement hebt afgesloten via de F1/TV-app, worden het abonnement en de factuurrelatie beheerd door de bewuste App Store. Als je van mening bent dat je recht hebt op een restitutie, neem dan contact op met de provider van de app. Onze klantenservice kan je in dat geval niet helpen.

Hoe maak ik een F1-account aan en bestel ik F1 TV?

Volg deze stappen, in geval van een eerste aanmelding:

 1. Klik hier om naar F1TV.com te gaan en klik op abonneren.
 2. Jouw land zou automatisch geselecteerd moeten worden. Als dit niet het geval is, selecteer je het land van vestiging.
 3. Selecteer het abonnement dat je wilt afsluiten. Indien zowel F1 TV Pro als F1 TV Access worden weergegeven, kun je daarnaast kiezen uit maandelijks of jaarlijks.
 4. Registreer je gegevens en maak een account aan.
 5. Vervolgens wordt opnieuw gevraagd het abonnement te bevestigen.
 6. Voer de factuurgegevens en het adres in om de bestelling af te ronden.
 7. Mogelijk vraagt de bank om aanvullende gegevens.
 8. De bestelling is gelukt als het scherm met orderbevestiging verschijnt en je een via email een bevestiging ontvangt.

1 APP

Open de F1-app (rood logo en witte achtergrond). Selecteer meer rechtsonder in het scherm. Maak een account aan. Als u klaar bent, kunt u Abonneren selecteren. Volg de instructies in de app

F1 TV-APP Open de F1 TV-app (wit logo en rode achtergrond). Selecteer het hamburgermenu linksboven in het scherm. Druk op abonneren en volg de instructies in de app.

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen, upgraden of opzeggen?

Indien je het abonnement hebt afgesloten via de F1 TV-app, worden het abonnement en de factuurrelatie beheerd door de bewuste App Store. Neem voor ondersteuning contact op met de provider van de app.

Kan ik dezelfde inloggegevens gebruiken voor verschillende F1-producten?

Ja - je gebruikt je F1 TV-inloggegevens voor F1 Fantasy, F1.com en alle F1 TV/F1-apps

Kan ik F1 TV kijken op meerdere platforms (internet en apps)

Ja, maar je kunt maar één livestream tegelijk afspelen op één van je apparaten. Andere apparaten kunnen vervolgens Live timing-gegevens weergeven voor een complete ervaring.

Hoe gebruik ik een vouchercode?

Bij het afsluiten van een abonnement op F1 TV via een App Store kan geen vouchercode worden gebruikt.

Hoe verwijder ik een apparaat?

Het verwijderen van een apparaat is eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Klik hier om naar F1TV.com te gaan en klik op Inloggen.
 2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
 3. Selecteer het pictogram persoon in de rechterbovenhoek van het scherm.
 4. Selecteer 'Account beheren'
 5. Selecteer 'Mijn abonnementen'
 6. Scrol omlaag naar 'Apparaten' en selecteer Bewerken.
 7. Selecteer 'Apparaat verwijderen'

Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in?

Volg deze stappen voor het opnieuw instellen van een wachtwoord:

 1. Klik hier om naar F1TV.com te gaan en klik op ‘Inloggen’.
 2. Je ontvangt een e-mail op het geregistreerde e-mailadres van het account. Niet ontvangen? Controleer de spam-map. Staat die daar ook niet, neem dan contact op met de klantenservice om de details van het account te controleren, aangezien er mogelijk een onjuist e-mailadres is geregistreerd.
 3. Na ontvangst van de e-mail gebruik je het wachtwoord uit de e-mail bij het inloggen. Vervolgens wordt gevraagd het wachtwoord te wijzigen in een wachtwoord naar keuze.
 4. Vermijd kopiëren en plakken, omdat er mogelijk extra tekens worden overgenomen

Verwerk de wijziging van het wachtwoord onmiddellijk om te voorkomen dat deze verloopt.

Hoe log ik in op mijn F1-account?

Volg deze stappen:

 1. Klik hier om naar F1TV.com te gaan en klik op ‘Inloggen’.
 2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Hoe verwijder/wijzig of voer ik nieuwe factuurgegevens in?

Indien je het abonnement hebt afgesloten via de F1 TV-app, worden het abonnement en de factuurrelatie beheerd door de bewuste App Store. Neem voor ondersteuning contact op met de provider van de app

Hoe controleer ik mijn volgende betaaldatum?

Indien je het abonnement hebt afgesloten via de F1 TV-app, worden het abonnement en de factuurrelatie beheerd door de bewuste App Store. Neem voor ondersteuning contact op met de provider van de app

Technisch

Ik kan niet inloggen

Volg onderstaande stappen, afhankelijk van de foutmelding die je krijgt

Foutieve gebruikersnaam of wachtwoord

 1. Het wachtwoord moet opnieuw worden ingesteld. Je gaat hiervoor naar de aanmeldingspagina en selecteert de optie "Wachtwoord vergeten", onder het vakje wachtwoord
 2. Vervolgens ontvang je een e-mail op het geregistreerde e-mailadres van het account. Niet ontvangen? Controleer de spam-map. Staat het daar ook niet, neem dan contact op met de klantenservice om de details van het account te controleren, aangezien er mogelijk een onjuist e-mailadres is geregistreerd
 3. Na ontvangst van de e-mail gebruik je het wachtwoord uit de e-mail bij het inloggen. Vervolgens wordt gevraagd het wachtwoord te wijzigen in een wachtwoord naar keuze.
 4. Ervaar je nog steeds problemen, dan is het account mogelijk geblokkeerd. Neem contact op met onze klantenservice. We hebben het IP-adres nodig om de details in het account te controleren. Houd deze bij de hand, vermeld de foutmelding en laat de medewerker weten dat je al hebt geprobeerd het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier om het IP-adres te achterhalen.

Er is iets fout gegaan

 1. Wis het cachegeheugen en de cookies uit de internetbrowser en probeer vervolgens in te loggen met de incognitomodus.
 2. Krijg je nog steeds het bericht dat het account mogelijk is geblokkeerd, controleer dan de verbindingsmethode. We kunnen het account niet deblokkeren als je een VPN of een ander type gehoste omgeving gebruikt.
 3. Verbinding gecontroleerd en nog steeds dezelfde foutmelding, neem dan contact op met onze klantenservice. We hebben het IP-adres nodig om de details in het account te controleren. Houd deze bij de hand, vermeld de foutmelding en laat de medewerker weten dat je al hebt geprobeerd het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier om het IP-adres te achterhalen.

Ik kan de videokwaliteit in mijn iOS-app niet wijzigen.

Uw iOS-app beheert de kwaliteit van de stream voor u door adaptieve bitsnelheid te gebruiken. Dit betekent dat u altijd de hoogste streamingkwaliteit krijgt die uw verbinding mogelijk maakt.

Ik ontvang de foutmelding ‘Gesloten bijschriften + SDH is ingeschakeld’ op mijn iOS-apparaat en ik kan de livestream niet bekijken.

U moet ervoor zorgen dat uw apparaat Closed Captions + SDH heeft uitgeschakeld. U zet deze uit door deze stappen te volgen:

 1. Open Instellingen, ga naar Toegankelijkheid en open
 2. Open Ondertitels en bijschriften
 3. Zorg ervoor dat Closed Captions + SDH zijn uitgeschakeld

Ik ontvang een foutmelding/code bij het afspelen van content

Je kunt verschillende foutmeldingen krijgen bij het afspelen van content. Controleer hier eerst je account voordat je contact opneemt met de klantenservice.

Sluit een abonnement af: Dit betekent dat je geen actief abonnement hebt. Je moet een abonnement afsluiten of het e-mailadres controleren waarmee je inlogt. Je kunt hier een abonnement afsluiten. Weet je zeker dat je een geldig abonnement hebt, probeer dan uit te loggen en meld je vervolgens opnieuw aan.

Het abonnement upgraden Dit betekent dat je een abonnement hebt, maar dat het huidige abonnement geen toegang geeft tot bepaalde functies. Controleer het abonnement door hier in te loggen. Vervolgens kun je hier controleren welke functies er in jouw land beschikbaar zijn .

Helaas komt je niet in aanmerking voor dit abonnement vanwege je eerdere aankoopgeschiedenis of je bevindt je in een gebied dat niet geldig is voor deze selectie. Dit betekent dat je een abonnement probeert af te sluiten in een land dat niet overeen komt met het land waar je het oorspronkelijk hebt afgesloten. Je kunt dit bericht ook krijgen als je een gratis proefperiode probeert af te sluiten terwijl je deze al eerder hebt gehad.

In geval van een foutcode. Controleer de code aan de hand van onderstaande lijst. In sommige gevallen kan het nodig zijn om contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning. Klik mailto:general@nl.formula1.com.

Krijg je een foutmelding die vetgedrukt is, dan is onze klantenservice al op de hoogte van het probleem. In dat geval kunnen we geen zinvolle ondersteuning bieden bij het oplossen van deze problemen totdat onze technici het probleem hebben opgelost. Bekijk hier de statuspagina voor meer informatie, maar neem voor dit soort problemen geen contact op met de klantenservice.

ER2001, ER2002, ER2003, ER2004, ER2005, ER2006, ER25XX Je moet uitloggen en opnieuw inloggen.

ER9001, ER9002, ER9003 We ondervinden momenteel enkele technische problemen. Raadpleeg hier onze statuspagina voor updates.

BMXXXX Vernieuw de pagina of start de browser opnieuw. Probeer een andere browser. Als dit niet lukt, neem dan mailto:general@nl.formula1.com contact op met onze klantenservice

ER999 Er is een probleem met de internetverbinding. Controleer of je verbinding hebt met internet en kijk of er lokale problemen zijn met de internetprovider. Controleer ook of er toegang is tot de content via een mobiele 3G/4G-verbinding. Lukt dat en er zijn geen problemen bekend bij de internetprovider, neem dan contact op met onze klantenservice

404 De pagina die je probeert te bereiken, is niet langer beschikbaar. Neem voor verder onderzoek mailto:general@nl.formula1.com contact op met onze klantenservice.

Mijn abonnement staat niet in 'Mijn account'

Zorg dat je bent ingelogd om het type abonnement te bekijken wat je hebt afgesloten. Wanneer je na het inloggen het abonnement niet ziet, verwijder dan de cookies, sluit de browser en/of de app en probeer het opnieuw.

In een klein aantal gevallen is het mogelijk dat het abonnement dat je in de appstore hebt afgesloten niet is overgezet naar ons betalingssysteem. Selecteer de functie 'aankopen herstellen' in de app. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik zie geen onboard-camera

In sommige gevallen zijn onboard-camera's om operationele redenen niet beschikbaar. Het beeld is voorzien van een jaloeziescherm. Dit betekent dat we wachten op verbinding in plaats van een live-uitzending.

Als de onboard-camera een bericht weergeeft, kun je via @F1Help op Twitter de laatste updates bekijken. De meeste onboards zijn weer beschikbaar vanaf de volgende F1-sessie

Ik kan het commentaar niet horen

Na de start van de livesessie kan er een korte vertraging optreden. We vragen je vijf minuten te wachten voordat je dit probleem meld aan onze klantenservice mailto:general@nl.formula1.com. Ga naar @F1Help op Twitter voor de laatste updates

Mijn betaling wordt niet geaccepteerd

Controleer of je een geldige creditcard gebruikt.

We accepteren momenteel drie verschillende betaalmethoden bij het afsluiten via Formula 1. Dit zijn Visa en Mastercard. In het VK accepteren we ook Maestro.

F1 accepteert geen debetkaarten, Paypal, Amex of andere vorm van vooruitbetaling.

Een abonnement afsluiten via een andere partij zoals Apple en Google is ook mogelijk. Deze derde partijen kunnen aankopen via andere betaalmethoden toestaan.

De creditcard die je gebruikt, moet in ieder in hetzelfde land zijn uitgegeven van waaruit je een abonnement afsluit.

Controleer of internationale transacties is geactiveerd en controleer nogmaals of je de gegevens van de creditcard correct hebt ingevoerd. Woon je in de VS, controleer dan goed de postcode

Het beeld blijft bevriezen/bufferen

Heb je last van buffering, wijzig dan de streamingkwaliteit.

Let op, de streamingkwaliteit kan worden beïnvloed door het tijdstip, de bandbreedte, de applicaties die op het apparaat worden uitgevoerd, de internetprovider en het aantal aangesloten apparaten.

De verbindingssnelheid moet minimaal 7 Mbps zijn.

Zorg dat het apparaat, laptop of PC bijgewerkt is met de laatste patches (en met de meest recente drivers voor de videokaart).

Zet hardware versnellers uit. Dit kan een schokkerige videoweergave veroorzaken en het virtuele geheugen vergroten. Dit kan de videoweergave verbeteren.

Er is een probleem met een deel van de content

Direct na een live-uitzending kan er een korte vertraging zijn tussen het beëindigen van een evenement en het uploaden van de content. Wacht tot 30 minuten voordat je contact opneemt.

Als een deel van de content problemen heeft met geluid of beeld, controleer dan eerst of dezelfde problemen optreden op een ander apparaat. Als dat het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice, die je graag zullen helpen. Noteer waar het omgaat en maak een paar schermafdrukken. Onze medewerkers zullen niet in staat zijn om dit soort problemen direct op te lossen, dus stuur mailto:general@en.formula1.com een email naar onze klantenservice

Ik heb geen code ontvangen om de betaling te autoriseren?

Bij het verrichten van een betaling kan de uitvoerende bank aanvullende controles uitvoeren om de betaling te autoriseren. Dit kan inhouden dat zij een sms-bericht versturen naar het telefoonnummer dat zij van jou hebben vastgelegd.

Neem contact op met de bank als je deze niet hebt ontvangen. Onze klantenservice kan in dat geval het probleem niet oplossen.

Mijn app werkt niet zoals verwacht.

Controleer eerst of je de laatste versie van onze app gebruikt door in de betreffende appstore te kijken.

Zorg ook dat de app op een ondersteund apparaat is gedownload. Niet alle tablets, mobiele telefoons en browsers worden ondersteund. Mogelijk dat de app werkt, maar we kunnen je bij technische problemen niet ondersteunen.

Gebruik je een ondersteund apparaat en de laatste versie van de app, neem dan mailto:general@nl.formula1.com contact op met onze klantenservice

Ik ontvang geen e-mail voor het opnieuw instellen van mijn wachtwoord

Het e-mailbericht staat mogelijk in de spam- of prullenbak. Controleer dit eerst. Kun je het niet vinden. Neem dan mailto:general@nl.formula1.com contact op met onze klantenservice. Mogelijk staat er een onjuist e-mailadres in ons systeem.

Mijn vouchercode werkt niet

Vouchercodes zijn alleen beschikbaar voor nieuwe abonnees.

Probeer een van deze tips als je de promotiecode of voucher niet kunt gebruiken:

• Controleer de hoofdletters en de kleine letters – onze promotie- en vouchercodes zijn hoofdlettergevoelig • Controleer of je de juiste tekens gebruikt, bijvoorbeeld het getal '0' in plaats van de letter 'O', '1' in plaats van 'I' • Controleer of je het juiste product hebt geselecteerd waarvoor de voucher geldig is • Sla eerst de betaalgegevens op voordat je de vouchercode invoert • Controleer of jouw promotiecode nog steeds geldig is en dat je deze kunt gebruiken voor F1 TV • Lees de Algemene voorwaarden voor de promotiecode. Promotiecodes kunnen alleen worden gebruikt voor nieuwe abonnementen en kunnen alleen worden ingewisseld via de F1 TV-website.

Vouchers kunnen niet worden ingewisseld voor aankopen via een van de App Stores.

Verwijs een vriend

Wat is Verwijs een vriend/in en hoe werkt het?

Met F1TV Verwijs een vriend/in kun je vrienden uitnodigen om zich aan te melden bij F1TV Pro voor een jaarabonnement met 20% korting. Als zij zich aanmelden, ontvang jij een beloning. Je kunt net zoveel vrienden uitnodigen als je wilt en je wordt elke keer dat een vriend/in een abonnement afsluit, beloond.

Woon je in Amerika, klik dan hier voor alle details

Woon je in Europa, klik dan hier voor alle details

Neem alle van toepassing zijnde richtlijnen en algemene voorwaarden door om er zeker van te zijn dat er aan de criteria voor het verwijzen wordt voldaan. Verwijzingen werken alleen online via internet. Vrienden kunnen hun korting niet inwisselen via de F1TV-app.

Na aanmelding met je VOLLEDIGE naam en E-MAIL-adres, ontvang je een link om de verwijzingen te beheren en om de status van de beloningen in te zien.

Kan ik mezelf verwijzen?

Nee. We hebben maatregelen genomen om een verwijzing naar jezelf te identificeren. Als we het vermoeden hebben dat jij jezelf probeert te verwijzen, zullen we ons best doen om te voorkomen dat je de link gebruikt om de verwijzing te voltooien. Bij het afrekenen, mislukt de verwijzing bij het valideren en ontvang je geen beloning.

Als ik niet in een land ben waar F1 TV beschikbaar is, kan ik dan een vriend verwijzen?

Nee. Het systeem blokkeert de inwisseling van de voucher van 20% buiten de landen waar het programma beschikbaar is. Als de voucher van 20% niet wordt ingewisseld, zal het systeem ook geen beloning toewijzen.

Ik heb een verwijzing gedaan. Hoe lang duurt het voordat ik mijn beloning krijg?

Zodra jouw vriend/in een abonnement heeft afgesloten, ontvang jij een e-mail ter bevestiging en dat de verwijzing in behandeling is. Het kan tot 15 dagen duren voordat de verwijzing is gevalideerd en nog eens 15 dagen voordat de beloning wordt toegewezen. Als vrienden het F1 TV Pro-abonnement retourneren of opzeggen of hun rekening niet binnen de eerste 14 dagen betalen, kom je niet in aanmerking.

Je kunt nagaan of de verwijzing is geslaagd door te link te gebruiken die je hebt ontvangen na de aanmelding. Je ontvangt ook een e-mail als aan de algemene voorwaarden van de verwijzing is voldaan en om te bevestigen dat de beloning onderweg is. Heb je deze niet ontvangen, neem dan mailto:general@nl.formula1.com contact op met de klantenservice.

De beloning ontvang je via e-mail met een link die je moet opvolgen om de beloning in te wisselen

Ik heb van een vriend een link ontvangen die begint met verwijs.me, wat moet ik doen?

Gefeliciteerd! Je vriend/in heeft je een verwijzingslink gestuurd. Je kunt de link gebruiken om een vouchercode te genereren waarmee je 20% korting krijgt op een maand- of jaarabonnement op F1 TV Pro.

Volg deze eenvoudige stappen om de beloning op te vragen:

• Klik op de link of kopieer en plak deze in je browser • Je krijgt nu een pagina waarop vermeldt staat van wie je de verwijzing hebt ontvangen en wat je moet doen om de beloning op te vragen • Controleer of je de naam van de persoon herkent • Vul op de pagina jouw gegevens in om je aan te melden voor de regeling • Kopieer de vouchercode en plak deze in het daarvoor bedoelde veld bij het betalen van het F1 TV Pro-abonnement • Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de vouchercode, klik dan hier • We accepteren alleen bepaalde betaalmethoden, klik hier om te zien welke er worden geaccepteerd

Ga niet naar andere browsers of vensters voordat je hebt afgerekend, aangezien dit ertoe kan leiden dat wij de verwijzing niet kunnen volgen.

Wanneer je de site om wat voor reden dan ook toch moet verlaten, ga dan terug naar de verwijzingslink om terug te keren naar de site voor het afsluiten van het abonnement. Zodra de bestelling is voltooid, ontvang je een bevestiging via e-mail van de verwijzing.

Gebruik deze link alleen om je aan te melden via F1.com. Maak je geen gebruik van deze link, dan kom je niet in aanmerking voor de korting.

Deze korting kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen van F1TV Pro

Mijn vriend/in heeft mij aanbevolen, maar ik heb geen link ontvangen?

Controleer of de vriend/in was ingelogd, of hij/zij een verwijzingslink heeft ontvangen en vervolgens de verwijzing heeft aangemaakt. Je ontvangt pas een link nadat deze stappen zijn voltooid.

Ik heb problemen met de link om een vriend te verwijzen of toegang te krijgen tot het verwijzen van een vriend/in

Probeer eerst de cookies in de webbrowser te wissen en de verwijzingslink in een privébrowser te openen.

Ervaar jij of een vriend/in problemen met de verwijzing, neem dan contact met ons op met een korte beschrijving van het probleem mailto:general@en.formula1.com. Met een schermafdruk van eventuele foutmeldingen kunnen we de vraag sneller oplossen.

Hoe wordt ik beloond

Je ontvangt een beloning in geld via PayPal. Tijdens het inwisselingsproces wordt gevraagd een Paypal-rekening aan te maken of in te loggen op de huidige rekening. De beloningen worden in lokale valuta rechtstreeks naar de rekening overgemaakt.

  Share

  YOU MIGHT ALSO LIKE

  Coming Up

  Coming Up

  News

  What tyres will the teams and drivers have for the 2024 Monaco Grand Prix?